Visie

VISIE & MISSIE

Visie

De visie is dat in een wereld die sneller verandert dan ooit tevoren steeds meer mensen zich mindergelukkig voelen. Dat maakt dat de vraag groeit om los te komen van de sleur en patronen die hen onvrede en teleurstelling geven. Mensen willen hun zielskwaliteiten zoals vrijheid, liefde en waardering meer ervaren in hun dagelijks leven. Wij geloven dat het helpt dat mensen zich bewust worden van hun eigen ware potentieel en meer vanuit hun hart zichzelf naar een hoger level te brengen, om op die manier hun capaciteiten, talenten en vaardigheden beter te kunnen inzetten voor hun geluk, welzijn en welvaart.  

De hunkering door te breken naar een gelukkig leven met meer voldoening is groter dan ooit.

 

Missie

De New Move Academy wil dicht bij de mensen staan, hun taal spreken. Het geeft veel voldoening succesvolle strategieën, methodieken, skills en tools inzichtelijk en praktisch toepasbaar te maken, zodat leren genieten is. Door ervaringsverhalen de lesstof dichtbij de mens te brengen, maakt dat leren beleving is “Emotion is Motion”  zegt Bareld. Verder is doen, vooral veel doen zeer effectief om het in je systeem te krijgen.

De mens staat centraal en is uniek. Vanuit dit respect wordt invulling gegeven aan het stimuleren van persoonlijk talent in je privé, sociale leven, werk of bedrijf.