Referenties

Referenties

De Opleiding Mastering Life & Work or Business heeft onze senior financieel medewerker stevig in contact gebracht met zichzelf. Zijn vertrouwen in zichzelf is explosief gestegen. Door de her en erkenning van zijn kwaliteiten, van wie hij is. En omdat hij nu nee kan zeggen zonder zich schuldig te voelen. En omdat hij nog meer ja kan en durft zeggen tegen zichzelf. Bareld coacht op een wijze die welkom heet, confronteert vanuit diepe betrokkenheid en geloof geeft aan eigen mogelijkheden, vertrouwen en daarmee groei.

Rein Swart Directeur-bestuurder Woningcorporatie Accolade

De eerst woorden die bij mij opkomen over Bareld Woudstra als trainer cq opleider zijn: enthousiast, empathisch en betrokken.

Hij geeft je duidelijk het gevoel dat het echt om jou gaat. De beleving tijdens de opleiding is bijzonder. Vele thema’s worden gebracht met een vleug van eigen belevenissen.

Hierdoor voel je als cursist verbinding.

Wietze de Jong Senior Financieel Medewerker Accolade
Bareld is een gepassioneerd opleider die 100% aandacht heeft voor jou en stelt vragen die je doen nadenken. Hij is authentiek, nieuwsgierig, betrouwbaar en is oprecht in je geïnteresseerd. Hij focust zich, zorgt voor structuur en zet verschillende tools in ter ondersteuning, zodat jij na de training/coaching weer richting en stuur aan je eigen leven kunt geven. Wanneer kies je voor een training/opleiding van Bareld: als je jezelf weer in balans wilt brengen. Als je gemotiveerd en geïnspireerd wil worden. Als je niet meer de kwaliteit kunt leveren die je gewent bent te leveren. Als je wilt groeien en jezelf verder wlt ontwikkelen, maar je weet niet hoe. Als je je loopbaan een andere wending wilt of moet geven.

Elly Mladenovic W.P.D.A. Adviseur Gemeente Assen

Dankzij Bareld heb ik geleerd om op een andere manier te leren denken en te communiceren! De negatieve mindset om te zetten in een positieve waardoor ik zoveel innerlijke rust heb gekregen! En ik heb leren luisteren naar wat mensen echt zeggen i.p.v. alleen maar de woorden te horen.
En geleerd, Hoe je liefde geeft en ontvangt!  De manier waarop ik zelf communiceer met woorden, lichaamstaal en toon! Wat je geeft is wat je ontvangt!!! Bareld is voor mij een hele fijne leermeester geweest… en nog steeds is hij er voor me! Een onbaatzuchtige en warme man! Bareld dank je wel voor al het goede dat je me hebt gebracht.

 

Corry de Jong Administratief Commercieel Medewerkster IJzeren Man

Bareld Woudstra is an inspiring person…. Often I am amazed again by what he brings about.
You can do more than you think and he makes that clear. No ready-made solutions but learn to think differently.
He is a passionate and inspiring man with a lot to learn. Really I am proud to know him personally
And I mean it.

Waill Kobea Eigenaar Arbia Amsterdam

Info volgt

Wiebe van der Wal Vestigingsleider Borent Heerenveen

Bareld weet je ervan te overtuigen dat het onmogelijke, mogelijk is. Onbereikbare doelen zijn te behalen door in je eigen kracht te geloven. Hij weet dat op een energieke manier, vol passie, over te brengen. Bareld Woudstra vertaalt de waarden vanuit de Balance and Powergids op een inspirerende manier, waardoor je jezelf sterker gaat voelen en je een ‘rijker’ en een meer succesvol mens wordt.

Kees Postma Directeur MEIPOS led verlichting

Bareld is ontwapenend, gepassioneerd, 100% puur en in staat om je in minder dan drie uur het vertrouwen en de zekerheid te geven dat je het onmogelijke mogelijk kunt maken. Een zeer warme persoon, gedreven, eerlijk en echt, waar je bakken energie van krijgt!

Petra Zondervan Particulier
De eerste keer dat ik Bareld ontmoette had ik een klik met hem. Door de combinatie van diverse succes theorieën met zijn eigen inzichten én zijn warme en persoonlijke benadering groeide mijn inzichten en motivatie. Nu, elke keer inspireert hij mij weer, vaak raak ik dan weer vol met ideeën die Bareld door zijn enthousiaste manier van lesgeven heeft aangewakkerd. En het leuke is, Bareld is zelf geen verzadigde ex-ondernemer, maar zit zelf ook nog volop in zijn eigen onderneming en is eigenaar van de Nederlandse Kappersopleiding! De opleiding Mastering your Life & Work or business raad ik je oprecht aan.
Bareld is echt. Hetgeen hij vertelt komt recht uit zijn hart en de energie spat er vanaf. Hij is niet alleen gepassioneerd, maar ook gecompassioneerd. Bij mij gaf dit een sterk gevoel van vertrouwen en het maakte het makkelijker om de mooie boodschap die hij brengt te integreren in mijn leven.

 

Allan Postma Directeur Allan Postma Montage- en Timmerbedrijf

Bareld Woudstra werkt al jaren met de Balance and Power Gids. Ik heb Bareld meegemaakt in verschillende rollen. Binnen de re-integratie, bedrijfstrainingen, individuele coaching en als eigenaar van de Nederlandse Kappersopleiding. Bareld is een ambitieus ondernemer. Intelligent, vol met levenswijsheid neemt hij je mee in een andere denkwijze, waardoor hij je op een andere manier naar je eigen werkelijkheid laat zien. Daardoor krijgt het een heel andere lading en kun je er zelf meer mee. Je valt van de ene in de andere paradigmaverandering.

.

Ronald Bakker Ondernemer