Programma

Kom naar de voorlichtingsavond over de opleiding MASTERING your LIFE & WORK or BUSINESS

Gun jezelf deze gratis POWERLOAD!

Maak deze avond kennis met de gids voor jouw life-update

Wil je meer uit je leven halen? Wil je vooruitgang boeken in meer voldoening en plezier in wat doet en met wie je leeft. Stel het niet langer uit en kies nu voor een beter leven. Het bekende toverstokje en alleen goede voornemens gaan je niet helpen. Een beter leven begint bij jezelf, de Life-Update helpt je daarbij!

Wij geloven dat er een goed en gedegen plan aan ten grondslag moet liggen waardoor je inzichten veranderen en je motieven worden versterkt.  Wij willen je klankbord zijn en gidsen je over het pad van je persoonlijke ontwikkelingen, waarin je mindset en vaardigheden verder worden geprofessionaliseerd.  Op die manier krijg je meer grip op je leven en wordt het je duidelijk dat de verantwoordelijkheid voor het realiseren van je doelen bij jezelf ligt. In de workshop maak je kennis met je Balance and Power Gids, de blauwdruk voor je Life-Update. Gedurende 10 maanden werk je 8 dagen en 10 avonden vanuit die nieuwe logica aan de verbetering van jezelf.

Daag jezelf uit. Wij geven je een kans om zonder verplichtingen 2,5 uur te proeven aan wat de opleiding Mastering your Life & Work or Business je te bieden heeft. Bareld Woudstra laat je even ademen in je nieuwe leven met meer levensbagage, waarin jij je krachtig voelt en straalt van zelfvertrouwen en geluk. Bekwaam om het beste uit je leven en werk of bedrijf te halen. Het geeft je een goede inkijk in wat je van de Opleiding Mastering your Life & Work or Business mag verwachten.

Schrijf je nu in om te ervaren dat de Life-update je leven kan veranderen en je gelukkiger maakt.