Over Bareld Woudstra

ONDERNEMER - OPLEIDER - TRAINER

Bareld Woudstra

Bareld Woudstra is zijn loopbaan begonnen als vertegenwoordiger in hout- en bouwmaterialen, heeft leiding gegeven in een bouwonderneming en was eigenaar van glasgroothandel Woudstra. Uiteindelijk volgde hij zijn passie en had hij een Yoga- en Natuurheelkundig Centrum. In deze periode groeide zijn verlangen om de spirituele waarden en wetten waarvan hij de opmerkelijke resultaten bij zijn particuliere leerlingen en klanten zag, naar het bedrijfsleven de overheid en instellingen te brengen. Hij starte de New Move Academy. Dit opleidingsinstituut is door de overheid gecertificeerd als opleidingsinstituut voor kortdurend aanvullend beroepsonderwijs. 

De klanten zijn: Bedrijven, zzp’ers, maar ook particulieren die hun leven meerwaarde willen geven.  Daarnaast bieden Gemeenten, UWV, Semie-overheid, bouwverenigingen, etc. hun medewerkers de mogelijkheid zich bij de New Move Academy te laten scholen naar een hoger level.                                             

 

De New Move Academy is door de overheid geregistreerd als een opleidingsinstituut voor kortdurend beroepsonderwijs. Wat maakt dat btw-vrij onderwijs aangeboden mag worden.