Hoe wij werken

DE NEW MOVE ACADEMY STAAT DICHT BIJ MENS EN BEDRIJF

Hoe werken wij.

De gedachte waaruit wij werken is, dat het gezin waaruit je voortgekomen bent, in belangrijke mate doorwerkt in je heden en dat je huidige relatie/gezin je de spiegel voor houdt van hoe jij je nu gedraagt. Feedback van collega’s en vrienden geven je ook een schat aan informatie die je goed kunt gebruiken om jezelf beter te laten functioneren.  Blijf werken aan de relatie met je partner/gezin, je vrienden/kennissen en je collega's en spreek je wensen en behoeften uit en blijf vooral investeren in jezelf. In alle relaties moet een balans zijn tussen wat jij eruit haalt en erin brengt.

Als jij je bewust wordt dat jouw werkelijkheid een andere is dan die van de ander, maakt dat je communicatie beter aansluit. Je krijgt meer begrip en support. In de opleiding leer je de wetmatigheden kennen van hoe jij effectief communiceert en jezelf doelen stelt en deze realiseert. Dit kan alleen als jij weet waar je staat en waar je naar toe wil en wat je mist om je doelen te bereiken. Dit geldt voor je huwelijk/samenleven, je omgeving en je werk. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk.

Bareld Woudstra geeft de opleiding en de workshops, hij nodigt af en toe gasten uit die succesvol of ervaringsdeskundigen zijn op een bepaalt terrein.