55+ Training

Werknemers van 55-plus leren hun focus te vernieuwen

Door ontgroening en vergrijzing zal onze samenleving de komende jaren flink veranderen.

De 55-plussers zijn belangrijke medewerkers in het bedrijfsleven. Ze bezitten schatten aan kennis en ervaring. Hoe benutten wij deze expertise en kwaliteiten? Ze zijn weliswaar vaker ziek, maar jongeren zijn minder gecommitteerd aan het werk en de middengroep is overbelast door het combineren van werk en gezin. Als je die dagen optelt is er geen verschil. Toch kijken de meeste hr-afdelingen alleen maar naar afwezigheid door ziekte als graadmeter voor productiviteit.

Tot op hoge leeftijd zijn mensen in staat top prestaties neer te zetten. We zien dit bij artiesten, in de politiek, wetenschap en bij tv-presentatoren.

Enkele voorbeelden zijn The Rolling Stones, Horowitz, Martin Hurkes, Rob de Nijs, Churchill, Willem Drees, Albert Einstein, Bob Smalhout, Walter Cronkite, Catherina Keyl.

Ze kunnen zo krachtig zijn, omdat ze genieten van hun vak. Daarnaast staan ze open voor perfectie en willen ze investeren in zichzelf. De energie om te genieten van hun vak ontstaat doordat ze een focus hebben met realistische doelen die ze erg graag willen bereiken.

Deze 3 daagse training is gericht op het leren focussen op realistische doelen, perfectie leren na te streven en bouwen aan de meerwaarde van de BV "IK”.
 

Teambuilding

Hoe smeed je een groep individuen tot een goed team?

Op een  teambuildingsdag wordt  jij je op spontane en vooral ludieke wijze bewust dat bijdragen aan de gezamenlijke agenda je het waaaauw-gevoel geeft.

Realiseren dat je voor je bedrijf of organisatie aanzienlijk meer betekent als je tot goede samenwerking met je team komt en dat dit voor jezelf ook veel beter is. Leren met de leider mee te denken en om te gaan met conflicten. Maar ook samen vanuit chaos goede oplossingen te creëren. Je zult ervaren dat je elkaar dan nodig hebt en dat de ander niet zo is als jij. Je leert in te zien dat er normen en waarden moeten zijn in het team.

Dan ontstaat de wil om met elkaar goede prestaties neer te zetten. Je krijgt betrokkenheid bij elkaar en de doelen van je team.

Een teambuildingsdag is hard werken, veel lachen, veel doen. Met elkaar in een mooie omgeving en een geweldige sfeer elkaar sterk maken.

En dan de dag afsluiten met een persoonlijke overwinning!

Betonijzer buigen vanuit je keel!
Een ijzeren balk worden en iemand op je laten staan!
Over vuur lopen!

Kortom de energie spat er vanaf.........!
 

Bel of mail voor meer informatie.
 

Motivatietraining

Motivatie Training BV "IK"

Op momenten van minder gemotiveerd zijn, ben je veelal het zicht kwijt op het juiste beheer van je "BV IK". Een organisatie bestaat uit een verzameling van meerdere BV's "IK".

Meerwaarde BV "IK"  

Achter het ogenschijnlijke gebrek aan motivatie of energie gaat vaak een stuk onzekerheid, angst voor het onbekende en niet zelden een negatief zelfbeeld schuil.

Niet iedereen kent zijn eigen talenten even goed en benut ze optimaal. Wanneer je jouw favoriete talenten & kennisgebieden dagelijks mag inzetten, geeft dit een extra impuls aan je motivatie en werkbeleving.


Beheer BV "IK"

Heb jij jouw onderscheidende talenten en kennisgebieden nog steeds goed in kaart? En misschien nog belangrijker: Geven jouw werkzaamheden je nog steeds veel energie?

Onderwerpen die aan bod komen zijn:   

                                                                Angsten en verlangens
                                                                Waarden-hiërarchie
                                                                Idealen en blokkades
                                                                Kwaliteiten en de bijbehorende valkuilen
                                                                Herkennen van je eigen kracht, passies en

                                                                drijfveren
                                                                Levensfasen, menstypen
                                                                Competenties, talenten en vaardigheden
                                                                Wensen, ambities en drijfveren
                                                                Keuzes en keuzemotieven
                                                                Balans tussen werk en privé
                                                               

Outcome BV "IK"   

Je maakt je eigen outcomemodel dat je regelrecht leidt naar  een betere inrichting van je BV "IK". Dit geeft je bakken energie. Uiteindelijk telt het resultaat!  

Copyright © © 2008 New Move Academy | Hogedijk 96, 8464 NZ Sint Johannesga T 0513 55 25 50 | KvK 01128872 | BTW NL0910.69.683.B02 | Disclaimer | leveringsvoorwaarden | Web Design: roberto-art.com