Reintegratie

Onderstaand vind jij de trajecten, coaching en begeleidingsmogelijkheden waarvoor je mij kunt inhuren, om samen met jou te kijken naar je mogelijkheden en een plan te maken. Hierbij maak ik gebruik van NLP en EFT-technieken. Dit zijn snelleermethode's om veranderingen in je mogelijkheden snel te zien en te ervaren, maar ook om het nieuwe kunnen in jezelf te laten verankeren. Dat het als het ware voelt dat het automatisch beter gaat, dat er meer kansen komen en je je doel realiseert.
 

Eko Trajecten Participatiefonds

Het betreft  een "Eigen Keuze Overeenkomst" voor onderwijzend personeel die onder het Participatiefonds vallen. Bareld Woudstra weet vaak verbluffend snel de vinger op de zere plek te leggen. En samen een plan te ontwikkelen dat werkt. Of je nu directeur bent of onderwijzer(es) het lukt vrijwel altijd een passende werkkring te vinden. 

Lees meer op de Participatiefonds-site

 

IRO-Trajecten (Individuele Reïntegratie Overeenkomst)

Werk vinden is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je al een lange tijd geen werk hebt of in de WAO zit. Of je wilt weer aan de slag na een tijd wegens ziekte uit de running te zijn geweest.
 

PRB-trajecten voor WWB-klanten

Ook binnen gemeenten zien we nu diverse Persoonsgebonden Reïntegratie Budget-trajecten ontstaan die in meerdere of mindere mate lijken op de IRO.
 

Participatiefonds-Trajecten

Vanaf 1 augustus 2007 kunnen mensen uit het primair en voortgezet onderwijs die werkloos zijn geraakt voor een re-ïntegratietraject in aanmerking komen.

 

Outplacement-Trajecten

Reorganisaties, saneringen, fusies, langdurige ziekte of een handicap kunnen redenen zijn om afscheid te nemen tussen werkgever en werknemer. Outplacement dus.

 

 

Starters en Ondernemersbegeleiding

Een inkomen verwerven uit je eigen bedrijf of als freelancer is een aantrekkelijk alternatief voor een baan in loondienst. Bij het starten van een eigen bedrijf komt echter het nodige kijken. Ook bestaande ondernemers kunnen in een situatie terecht komen dat men begeleiding wenst.
 

Jobcoaching

Wat is jobcoaching? Jobcoaching is een vorm van intensieve begeleiding van werknemers met een arbeidshandicap bij hun huidige en of toekomstige werkgever. Het doel van jobcoaching is het versterken van uw functioneren zodat de kans op het behouden van de baan zo groot mogelijk is. Het kan hier gaan om een lichamelijke of verstandelijke beperking of een arbeidshandicap ten gevolge van psychische problemen.
 

Burnout

De uitdaging voor iemand met burnout is het achterhalen en onder ogen zien van de valkuilen waardoor het is misgegaan.
 

Wajong Trajecten

Je hebt een Wajong uitkering en je wilt aan het werk. De weg naar werk kan een hele onderneming zijn als je nog niet duidelijk hebt welke richting je op wilt gaan en wat je daarvoor nodig hebt. Vragen zoals: Wie ben ik, wat kan ik en hoe kan ik datgene bereiken wat het beste bij mij aansluit? Heb ik wel of geen (bij)scholing nodig? Allemaal vragen die je samen met een coach kunt uitzoeken.

Deze pagina is in aanbouw en wordt binnenkort aangevuld.
 

 

Reïntegratiecoach

 

Video Personal Promo

Copyright © © 2008 New Move Academy | Hogedijk 96, 8464 NZ Sint Johannesga T 0513 55 25 50 | KvK 01128872 | BTW NL0910.69.683.B02 | Disclaimer | leveringsvoorwaarden | Web Design: roberto-art.com